În lume sunt peste 123 de milioane de oameni pe care îi despart distanţe, care vorbesc limbi diferite şi au moduri de viaţã diferite. Dar toţi au ales acelaşi lucru: sã comunice aşa cum simt, sã priveascã cu deschidere şi optimism spre viitor.

Solutii inteligente pentru casa ta!

Peste 50 000 de produse pe stoc, accesibile oricand si de oriunde, se pot livra in aceeasi zi ! Firma noastra este acreditata Microsoft Registered Refurbisher.

Themeforest.net este una din cele mai vizitate si utilizate platforme pentru achizitia template-urilor pentru site-uri. Preturile sunt corecte si calitatea, atat cea grafica cat si cea functionala, este peste asteptari.

Market Online

<50% reducere!

Marketonline - Magazin online de laptopuri, telefoane mobile, electronice si electrocasnice online. Membrii echipei MarketOnline.ro va vor prezenta intotdeauna situatia reala, indiferent de aceasta. Ne propunem sa construim o relatie bazata pe incredere si pe respect reciproc, iar principiile ferme dupa care ne ghidam in dezvoltarea acestei relatii nu permit distorsionarea adevarului in nici o circumstanta.

evoMAG

Produse renew!

Lansat in 2005, evoMAG si-a extins gama de produse si servicii, in prezent punand la dispozitia clientilor o arie larga de echipamente IT. Avem pentru tine peste 85.000 de produse active din domeniul IT&C si Telecomunicatii

Interlink

reduceri BF!

Pentru ca avem vechime in domeniu, suntem pe piata din 1997, avem frecvent diverse campanii menite sa atraga clienti noi(campanii cu TVA-ul inapoi sau Happy Weekend care ofera 10% discount in fiecare weekend). Va asteptam!

PC GARAGE

1% REDUCERE

CU voucher-ul prezentat ai oricand reducere la orice produs din oferta pcgarage.ro. PC Garage este unul din cei mai importanti retaileri IT din online-ul romanesc. Serviciile de postvanzare si garantie sunt unele profesionale.

Gazduire si domenii

2GB-1.29E/luna

Gazduire WEB ieftina si de calitate. Inregistrare domenii .RO si internationale la cele mai mici preturi de pe piata. Intra pe site si convinge-te ca este cea mai buna oferta de gazduire web.